DRAMATIČAN VIDEO KRUŽI INTERNETOM: Kit napao brodić, povrijeđeno više putnika (VIDEO)

Dva muškarca i dvije žene koji su putovali na turističkom brodu povrijeđeni su i prebačeni u bolnicu, izvijestio je "Mexico News Daily".

  • Šareni svijet

  • 18. Maj 2022  19. Maj 2022

  • 0

U Meksiku je snimljen užasan trenutak kada je kit napao i smrskao turistički brodić prilikom čega su povrijeđena četiri putnika.

Na snimku se vidi kako ogroman kit iskače iz vode u Kalifornijskom zalivu, zatim dolazi do vrha turističkog broda.

U nastavku se ne vidi šta se dalje dešavalo, osim što se čula vriska ljudi na brodu.

Dva muškarca i dvije žene koji su putovali na turističkom brodu povrijeđeni su i prebačeni u bolnicu, izvijestio je "Mexico News Daily".

Na snimcima izgleda kao da se krov plovila potpuno srušio, a ograde su takođe uništene.

Jedan od putnika na brodu i bivši odbornik za tu oblast, imao je prelom rebara i povredu glave nakon incidenta, a još jedna putnica zadobila je prelom noge.

Koordinator civilne zaštite za tu oblast, Omar Mendoza Silva, rekao je da je čamac bio preblizu kitu, što je možda izazvalo napad.

Nakon incidenta, gradonačelnik Ahomea Gerardo Vargas rekao je da turisti "ne bi trebalo da se previše približavaju kitovima".

Jedan korisnik Twittera je prokomentarisao video, tvrdeći da je nastao zbog "ljudske nepromišljenosti".

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...