ŠATORAŠKI POP PORUČIO MILANOVIĆU: "Izigrate li nas neće biti teško pronaći Vam prikladnog mjesta među najsramnijim bijednicima hrvatske povijesti"

Pater Ivan Ike Mandurić javnosti je najpoznatiji kao svećenik koji je bio sa šatorašima u šatoru na Savskoj i koji je 2015. zaustavio ulazak interventne policije u crkvu svetog Marka tijekom šatoraških prosvjeda.

  • Regija

  • 20. Maj 2022  20. Maj 2022

  • 10

Pater Ike Mandurić obratio se preko svog Facebook profila Zoranu Milanoviću komentirajući njegovu izjavu: "Meni je zanoktica Hrvata BiH važnija od Finske!"

Evo šta mi je napisao:

„Predsjednice Republike Hrvatske, gospodine Milanoviću!

Ako ovo što govorite, nije istinski izraz Vašeg uvjerenja i osjećaja, molim Vas, nemojte se igrati emocijama Hrvata Herceg-Bosne.

Ali, ako je ovo Vaše iskreno stajalište, i ako doista na njemu do kraja ustrajete, povijest će Vas uvrstiti među hrvatske velikane - ma kako bilo teško naći mjesta među njima. Narod će Vam se odužiti za sva vremena, ai Bog će Vas, vjerovali u njega ili ne, obilato nagraditi. A ni ja Vam to neću zaboraviti.

No, izigrate li nas, pokažite li se da tražite našu patnju, neće biti teško pronaći Vam prikladnog mjesta među najsramnijim bijednicima hrvatske povijesti - premda je konkurencija velika.

Dok se to ne očituje, dužan sam Vam, ipak, zahvaliti za sve ono što ste dosad učinili za korpus naroda kojem pripadam.

Neka Vam Bog da iskrenosti, dobrote, hrabrosti i vjere"

Pater Ivan Ike Mandurić poznat je najpoznatiji kao svećenik koji je bio sa šatorašima u šatoru na Savskoj i koji je 2015. zaustavio ulazak interventne policije u crkvu svetog Marka tijekom šatoraških prosvjeda.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...