ON NE KRŠI ZAKON: Ovo je najuži i najkompliciraniji parking (VIDEO)

Za centriranje automobila i samo parkiranje potroši tri minute.

  • Auto

  • 20. Maj 2022  20. Maj 2022

  • 0

Nelson Guinto je oduvijek imao problema s pronalaskom parkirnog mjesta za svoj automobil nedaleko od svojeg prebivališta u mjestu Cavite na Filipinima. Sve dok nije došao na ideju da svoj automobil smjesti u uski ulazni prostor.

Honda je stala na tijesno, ali time je zaprečavala prolaz drugima.

Guinto je stoga došao na ideju da izgradi rampu po kojoj bi se Hondom uspeo na dovoljnu visinu da ispod njega mogu prolaziti ljudi. Lokalne vlasti utvrdile su da time ne krši nikakav zakon te su mu dopustile gradnju konstrukcije.

Guinto sada više ne troši vrijeme na pronalazak parkinga, a ne mora ni biti zabrinut da će mu netko uzeti parkirno mjesto koje si je sam stvorio.

Jedina mana je da mu za manevar parkiranja treba gotovo tri minute. Sigurni smo da će s vremenom, kad se izvješti, proces biti kraći.

(Index.hr)      

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...