POVRATKA NEMA: Ferrari stavio Kardashianke na crnu listu

Ferrari itekako pazi ko i kako vozi njegove automobile.

  • Auto

  • 22. Maj 2022  22. Maj 2022

  • 0

Obitelj Kardashian neće više moći kupiti novi Ferrarijev model u službenom salonu.

Privatna tvrtka može birati s kime će i kako raditi. U Ferrariju na to itekako paze pa nove modele prvo nude vjernim klijentima, dok oni koji na ovaj ili onaj način okaljaju Ferrarijevo ime, stižu na crnu listu.

Upravo tako, Ferrari ima crnu listu klijenata, tačnije svih onih dobrostojećih bivših ili potencijalnih klijenata koji više ne mogu kupiti Ferrari. A na tom popisu odnedavno je i obitelj Kardashian. Kako piše Marca, Kardashianke su se na popisu pojavile nedavno, a kad se jednom njihovo ime pojavi na popisu, povratka nema - morat će kupiti neki drugi automobil.

Iz Ferrarija su izašli u javnost komentiravši ovu odluku. Izjavili su kako nikom ne brane ništa, ali zadržavaju pravo kome će ponuditi svoje najekskluzivnije primjerke. Prevedeno, Ferrari itekako pazi ko i kako vozi njegove automobile.

Na neslavnom popisu nalaze se brojna poznata lica među kojima su Floyd Mayweather, ali i Justin Bieber. Potonji je bio vjeran klijent Ferrarija, ali se nakon odrađenih prerada koje su uključile i novu boju te aukcijske prodaje Ferrarija itekako zamjerio talijanskom proizvođaču. Kao što su junaci Seinfelda ostali bez mogućnosti konzumacije slavne juhe, tako sada Bieber više ne može do novog Ferrarija.

Na popisu je i reper Tyga, a u Ferrariju navodno do danas nisu oprostili novinaru Chrisu Harrisu na teškim riječima. Bilo je to još 2011. godine, a strasti se još nisu smirile, piše Motorious. Nicolas Cage voli trošiti, ali na novi Ferrari neće moći potrošiti ni centa, bar kad su u pitanju službeni kanali. On je na crnu listu dospio kad je zbog financijskih problema odlučio ispod cijene prodati svoj Ferrari Enzo.

Na popisu se nalazi još niz glazbenih umjetnika među kojima je najzvučnije ime 50 Cent. Zanimljivo je da se na crnoj listi pojavio i Preston Henn, kolekcionar i vlasnik svojevremeno najskupljeg automobila (Ferrari 275 GTB) na svijetu. Za njega nije bilo mjesta na popisu 200 kupaca LaFerrarija Aperte.

U svakom slučaju Kardashiankama sad preostaje da se okrenu nekoj drugoj marki ili da idući Ferrari kupe preko posrednika.

(Index.hr) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...