MJEŠTANI POČITELJA SE IZBORILI: Postignut dogovor o obustavi saobraćaja, turistička sezona je spašena

Podsjećamo, mještani Počitelja okupili su se danas i kazali da bi obustavom saobraćaja do 15.8. bila blokirana cijela turistička sezona.

  • Vijesti

  • 23. Maj 2022  26. Maj 2022

  • 0

Nakon što su se mještani Počitelja okupili i izrazili nezadovoljstvo zbog najavljene obustave saobraćaja u jeku turističke sezone zbog radova na pristupnoj cesti magistralnog puta održali su sastanak sa predstavnicima Autocesta FBIH na kojem im je obećano da ce prva faza radova koja podrazumijeva dnevne obustave saobraćaja trajati do 12.6.2022. godine.

“S mještanima je dogovoreno da od srijede krećemo sa ovom fazom radova i obustavom saobraćaja onako kako je najavljeno i objavljeno, s tim da faza može trajati najkasnije do 12.6”, kazao je Antonio Križanac iz Autocesta FBiH.

Podsjećamo, mještani Počitelja okupili su se danas i kazali da bi obustavom saobraćaja do 15.8. bila blokirana cijela turistička sezona.

(N1 info)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...