SVE JE SNIMLJENO: Poznata hrvatska političarka totalno "poludjela" na koncertu Iron Maidena

Čitatelj Jutarnjeg snimio je Benčić u zanesenom trenutku kako ritmično maše glavom, odnosno 'headbanga', a čini se da joj se koncert itekako svidio.

  • Zabava

  • 24. Maj 2022  26. Maj 2022

  • 2

Legendarni heavy metal sastav Iron Maiden rasprodao je zagrebačku Arenu te obožavateljima priredio spektakularni koncert. Bend za koji mnogi govore da je sinonim za heavy metal je otvorio svoju turneju "Legacy Of The Beast" nastupom u Zagrebu.

imageTomislav Tomašević, Sandra Benčić i ekipa na koncertu (Foto: Facebook)

Na njihovom koncertu uživao je i gradonačelnik Zagreba, Tomislav Tomašević, te političarka Sandra Benčić, koja je jasno dala do znanja koliko uživa u Maidenima i njihovoj glazbi, piše "Jutarnji list".

Čitatelj Jutarnjeg snimio je Benčić u zanesenom trenutku kako ritmično maše glavom, odnosno 'headbanga', a čini se da joj se koncert itekako svidio. Cijeli snimak možete pogledati OVDJE.

Turneja svjetski popularnoga benda osnovanoga davne 1975. bila je predviđena 2020., no odgođena je dva puta zbog pandemije. No zagrebačka publika konačno je došla na svoje, a Bruce Dickinson i ekipa ni ovoga puta nisu razočarali, javlja "Jutarnji list".

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...