GRMI, SIJEVA, PUŠE: Stiže grmljavinsko nevrijeme, evo gdje će padati u narednih nekoliko dana

Danas sunčanije prijepodne, ali i dalje nestabilno vrijeme.

  • Vijesti

  • 27. Maj 2022  27. Maj 2022

  • 0

U drugoj polovini dana širom Bosne i na sjeveru Hercegovine se očekuju lokalni pljuskovi s grmljavinom. Jače naoblačenje sa sjevera tokom noći na subotu. Uz grmljavinske oblake će biti i jačih udara vjetra. Najniža jutarnja temperatura zraka između 11 i 16°C, a dnevna između 27 i 35°C.

U subotu u Bosni oblačno s kišom i pljuskovima. U Hercegovini djelomično vedro. Padavine se očekuju na sjeveru Hercegovine. Najniža jutarnja temperatura zraka između 10 i 15°C, a dnevna između 17 i 29°C.

U nedjelju u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno s lokalnim pljuskovima. Najniža jutarnja temperatura zraka između 6 i 10°C, a dnevna između 16 i 26°C.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...