BRZA AKCIJA PRIPADNIKA SIPA-e NA SJEVEROISTOKU BiH: U operativnoj akciji kodnog naziva "AS TOP" uhapšene...

Navedene osobe su lišene slobode u saradnji s Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srpske - saopćeno je iz SIPA-e.

  • Vijesti

  • 27. Maj 2022  

  • 0

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA), postupajući pod nadzorom Tužilaštva Bosne i Hercegovine, danas su u sklopu operativne akcije „AS TOP“, na području Bijeljine slobode lišili dvije osobe zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo „Međunarodna trgovina ljudima“ propisano Krivičnim zakonom BiH.

Nad osobama lišenim slobode je u toku kriminalistička obrada i ispitivanja u svojstvu osumnjičenog.

Navedene osobe su lišene slobode u saradnji s Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srpske - saopćeno je iz SIPA-e.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...