UZNEMIRUJUĆA OBJAVA GRUPE "VUCI STARE HERCEGOVINE": Najavili borbu protiv "nasljednika Otomanskog okupatora i Thompsonovih ustaša sa Cetinja"

Huter je na svom Facebook profilu podijelila uznemirujuću objavu neformalne grupe građana ''Vuci Stare Hercegovine'', u kojoj je najavljeno okupljanje u Nikšiću za 13. juli.

  • Regija

  • 28. Maj 2022  30. Maj 2022

  • 1

Građanska aktivistkinja Hajdana Huter pozvala je Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore i čelnika ovog resora Filipa Adžića, kao i premijera Crne Gore Dritana Abazovića da reaguju povodom objave na društvenim mrežama koja najavljuje ''borbu protiv izdajnika srpskog roda, Tompsonovih ustaša sa Cetinja i iz Kotora''.

alt

Huter je na svom Facebook profilu podijelila uznemirujuću objavu neformalne grupe građana ''Vuci Stare Hercegovine'', u kojoj je najavljeno okupljanje u Nikšiću za 13. juli.

U objavi se navodi da je okupljanje ''odlična prilika da se ideološki nasljednici turskih osvajača, italijanskih fašista i njemačkih nacista jednom za svagda nauče pameti.

alt

"Prilika da shvate da to što su oni izdali principe stare Crne Gore i stare Hercegovine ne znači da su to uradili svi, te da će biti dočekani kao što su bili dočekani Turci na Grahovcu i na Vučijem dolu", navodi se u objavi.

Stoga je Huter pozvala nadležne da reaguju.

"Je li ovo prijetnja i najava nekih obračuna? Pozivamo nadležne na reakciju, utvrđivanje odgovornosti i sankcionianje. Bezbjednost građana nema alternativu' - pa da vidimo - poručila je Huter.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...