POBIJEDILI I U PRIJEDORU: Zrinjski oborio rekorde u Premijer ligi, Bilbija sezonu završio sa 33 gola

Zrinjski je do sedmog naslova prvaka Bosne i Hercegovine u povijesti došao s rekordna 84 boda

  • Sport

  • 28. Maj 2022  29. Maj 2022

  • 0

Gostujućom pobjedom nad Rudarom iz Prijedora (2:0) Zrinjski je zaključio rekordnu sezonu za klub iz Mostara.

Oba pogotka za Mostarce postigao je Nemanja Bilbija u 66. te u 86. minuti iz jedanaesterca i time je broj postignutih golova u ovoj sezoni povećao na 33.

Zrinjski je do sedmog naslova prvaka Bosne i Hercegovine u povijesti došao s rekordna 84 boda uz samo jedan prvenstveni poraz u 33 kola, dok se Rudar oprostio od Premijer lige BiH u nogometu.

Mostarci će imati svega desetak dana odmora s obzirom da je trener Sergej Jakirović već za 8. juni zakazao prozivku i početak priprema za novu sezonu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...