PROCURIO SNIMAK IZ BANJE LUKE: Bahati vozač terencem krenuo niz stepenice na tržnici, pogledajte kako je sve završilo...

Sličan scenarij dogodio se tokom filmske potjere prije četiri godine u Banjaluci, kada je za za volanom bio vozač automobila Peugeot 205.

  • Šareni svijet

  • 29. Maj 2022  29. Maj 2022

  • 0

Snimak vozača automobila njemačkih registracija koji je pokušao da se spusti stepenicama banjalučke Tržnice brzo se proširio društvenim mrežama.

Osoba za volanom nije uspjela u svojoj namjeri, a automobil je ostao zaglavljen na stepenicama. Epilog je zasad nepoznat.

Sličan scenarij dogodio se tokom filmske potjere prije četiri godine u Banjaluci, kada je za za volanom bio vozač automobila Peugeot 205.

Nakon potjere u centru grada, vozač je stigao do gradske Tržnice, nakon čega se spustio automobilom niz stepenice.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...