NEVJEROVATNO: Video koji je Aleksandar Vučić objavio na Instagramu nije se "svidio" najvjernijim fanovima…

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je video-poruku na svom Instagram profilu.

  • Regija

  • 01. Jun. 2022  01. Jun. 2022

  • 3

Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije objavio je video snimak na kome se, uz himnu "Bože pravde" u pozadini, zaklinje da će  sve svoje snage posvetiti očuvanju suverenosti i cjeline teritorije Republike Srbije.

"Zaklinjem se da ću sve svoje snage posvetiti očuvanju suverenosti i celine teritorije Republike Srbije, uključujući i Kosovo i Metohiju kao njen sastavni deo, kao i ostvarivanju ljudskih i manjinskih prava i sloboda, poštovanju i odbrani Ustava i zakona, očuvanju mira i blagostanja svih građana Republike Srbije i da ću savesno i odgovorno ispunjavati sve svoje dužnosti - Predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić položio je zakletvu u Narodnoj skupštini Srbije", stoji u objavi.

Da je Vučić pretjerao u samohvali svjedoče i brojke. Naime, njegov je video na Instagramu za 2 sata pogledalo 9.000 pratilaca, a samo njih 2.800 video-zapis označilo je sa „sviđa mi se“.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...