NEMILE SCENE: Vahid Halilhodžić ponovo na udaru navijača Maroka, umalo došlo i do fizičkog napada

Naime, jedna nezadovoljna navijačica Maroka je u tunelu stadiona išla za Halilhodžićem i tom prilikom ga vrijeđala.

  • Sport

  • 03. Jun. 2022  03. Jun. 2022

  • 1

Bosanskohercegovački stručnjak na klupi Maroka Vahid Halilhodžić ponovo je pod velikim pritiskom tamošnje javnosti, a novi val udara stigao je nakon poraza u prijateljskoj utakmici protiv Sjedinjenih Američkih Država (3:0).

Marokanski navijači su tokom utakmice tražili njegov odlazak, a umalo je došlo i do fizičkog obračuna nakon susreta koji se igrao u Cincinnatiju.

Naime, jedna nezadovoljna navijačica Maroka je u tunelu stadiona išla za Halilhodžićem i tom prilikom ga vrijeđala, piše Klix.ba.

Na snimku se vidi još nekoliko muškaraca koji su negodovali, a popularni Vaha je sve dugo trpio, dok se u jednom trenutnku nije okrenuo i počeo raspravu.

Osiguranje je potom reagovalo i spriječilo incident izbacivši navijače iz prostorija gdje im nije mjesto.

Podsjetimo, Halilhodžić je selekciju Maroka odveo na Svjetsko prvenstvo u Kataru, a navijači traže njegov odlazak zbog Hakima Ziyecha s kojim je u svađi i koji ne želi igrati za reprezentaciju dok je Vaha selektor.

Naš stručnjak se puno ne obazire na to pa je nakon utakmice još jednom poručio da navijači mogu biti sretni što će gledati svoju reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...