PROFESORICA NA METI RODITELJA: Smatraju da njene obline nisu primjerene za petogodišnjake

Roditelji su poželjeli udaljiti učiteljicu iz škole...

  • Šareni svijet

  • 03. Jun. 2022  03. Jun. 2022

  • 0

Profesorica likovnog iz New Jerseyja, koju na Instagramu prati više od 630 hiljada korisnika, našla se na meti ljutitih roditelja petogodišnjih učenika kojima predaje.

Naime, roditelji su poželjeli udaljiti učiteljicu iz škole, jer smatraju da svojim tjelesnim atributima ne daje dobar primjer djeci. Ističu da ne smatraju kako je ona kao osoba neprimjerena, već njeno tijelo, pisao je MTO News.

Na društvenim mrežama poznata je pod nadimkom toyboxdollz, a upravo bi njen profil mogao predstavljati najveći problem roditeljima. Naime, iako toyboxdollz pazi da pred učenicima nikad nije neprimjereno odjevena, na Instagramu ipak objavljuje puno opuštenije fotografije.

Za sebe kaže da je umjetnica, nastavnica i influenserica koja je godinama radila na tome da bude žena kakva je danas, a posebno je ponosna na to što je učiteljica. Žao joj je što neki roditelji ne mogu prihvatiti njen izgled, no ako se pita škola, to nije ni bitno. Naime, uprava škole u kojoj radi odlučila je ne reagirati na prigovore roditelja.

Osim što ju na društvenim mrežama prati stotine hiljada, ova profesorica likovnog ima i svoju stranicu na kojoj se mogu naručiti njena umjetnička djela po narudžbi, a oslikava na gotovo svim površinama. Izrađuje oslikane kutije za ručak, upaljače, kutije za vino i razne druge kutije za čuvanje dragocjenosti.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...