"POČINIOCI IDENTIFICIRANI": Ministar Čampara o hapšenju onih koji su povezani s dojavama o bombama

Dodaje da je nezahvalno u ovom trenutku davati više detalja.

  • Vijesti

  • 03. Jun. 2022  03. Jun. 2022

  • 0

Ministar unutrašnjih poslova Federacije Bosne i Hercegovine Aljoša Čampara potvrdio je da su u toku operativne aktivnosti koje bi, kako navodi, u skorijem periodu mogle dovesti do hapšenja onih koji se dovode u vezu sa jučerašnjim dojavama o postavljenim bombama.

Čampara je kratko za N1 rekao da je s obzirom na to da se radi o istrazi u koju su uključeni i međunarodni sigurnosni partneri, nezahvalno u ovom trenutku davati više detalja.

“Počinioce su identificirale nadležne sigurnosne strukture. Očekujem da bi ubrzo moglo doći do njihovog hapšenja”, kazao je Čampara.

Jučer je tokom dana u Federaciji BiH bilo nekoliko dojava o postavljenim bombama, a između ostalog, dojave su upućene na vladine institucije u BPK Goražde i Vladu SBK u Travniku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...