OŽENIO SE VLADAN KOVAČEVIĆ: U delirijumu na svadbi pjevao "Nema mjesta na sjeveru koje nisam ljubio, Sarajevo..."

Bh. golman Vladan Kovačević jučer se u Banjoj Luci oženio svojom dugogodišnjom djevojkom Sofijom Đukić.

  • Show

  • 07. Jun. 2022  07. Jun. 2022

  • 0

Bh. golman Vladan Kovačević jučer se u Banjoj Luci oženio svojom dugogodišnjom djevojkom Sofijom Đukić.

Vjenčanje Vladana i Sofije nije moglo proći bez svadbe na kojoj se pojavio i bivši saigrač bh. golmana iz Fudbalskog kluba Sarajevo Amar Rahmanović. 

Rahmanović i Kovačević su godinama uspješno nosili dres Bordo kluba i stekli posebnu vezu sa navijačima Sarajeva, ali i pjesmama koje su se pjevale i pjevaju na sjevernoj tribini.

Jedna od njih je i pjesma Nade Topčagić 'Jutro je' koja je izazvala delirijum na svadbi i koju su Kovačević i Rahmanović otpjevali u izvedbi koju pjevaju navijači Sarajeva.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...