SPOT SNIMAN NA TENERIFIMA: Davor Ebner predstavio singl ''Krila anđela'' (VIDEO)

''Krila anđela'' predstavljaju uvod u sjajan album koji će izaći u okviru ovog projekta.

  • Estrada

  • 08. Jun. 2022  08. Jun. 2022

  • 0

Davor Ebner predstavio je spot za predivnu ljubavnu baladu ''Krila anđela''.

Ovo je prvi singl sa predstojećeg albuma u okviru projekta EBNER, u izdanju Muzičke produkcije BHRT-a. 

Autentičan i dosljedan svom prepoznatljivom stilu interpretacije Davor Ebner ''Krila anđela'' pretočio je u čistu emociju.

Autor teksta pjesme je Ivan Barbalić, koji je zajedno sa Ivanom Dujmovićem radio i muziku. Aranžman i produkciju, također, potpisuje Ivan Dujmović. Postprodukciju i mastering pjesme radio je Oli Morgan iz Abbey Road studija u Londonu.

Spot za pjesmu sniman je na Tenerifima, kameru i režiju radila je Ivana Vladić, postprodukciju Alexandra Cvacean.

''Krila anđela'' predstavljaju uvod u sjajan album koji će izaći u okviru ovog projekta, prenosi Bljesak.info.

Projekt EBNER nastao je početkom godine. Radi se o visoko kvalitetnom elektro - popu sa kvalitetnom produkcijim i spotovima. Vokal i nositelj projekta EBNER je Davor Ebner, operski pjevač, koji je 2009. godine sa grupom Regina, predstavljao BiH na Euroviziji. Članovi sastava su i basista Ismir Musić, dok su na gitarama Dubravko Đuričić i Mišo Čirko. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...