"MOJ PROFESIONALNI PUT...": Nakon 30 godina, Davor Ebner potvrdio da više nije član "Regine"

Pjevač Davor Ebner više nije član bosanskohercegovačke grupe Regina, napisao je muzičar na svome Instagram profilu.

  • Estrada

  • 26. Dec. 2022  26. Dec. 2022

  • 1

"Dragi moji, ovim putem želio bih vas obavijestiti da nisam član projekta koji nosi ime Regina. Zahvalan sam na trideset godina dugoj saradnji i zajedničkim postignućima u grupi Regina. Vrijeme koje smo proveli zajedno neodvojivi je dio mog privatnog i poslovnog života, te kao takav zauvijek ostaje dio puta na koji sam ponosan. Projektu naziva Regina želim svako dobro i uspjeh u daljem radu. Moj profesionalni put se nastavlja autorskim projektom Ebner", napisao je pjevač na Instagramu.

Dodao je kako Regini želi svako dobro i uspjeh u daljnjem radu.

“Moj profesionalni put se nastavlja autoskim projektom Ebner”, zaključio je Davor Ebner.

Regina je 2009. godine predstavljala Bosnu i Hercegovinu na pjesmi Evrovizije održanoj u Moskvi osvojivši deveto mjesto.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...