SAMOZATAJNA SUPRUGA MIRALEMA PJANIĆA: Za 13. godišnjicu veze objavila njihovu fotografiju iz mladosti

Josepha je na svom Instagram storyju objavila fotografiju sa suprugom, a na prvi pogled se čini kako nasmijani par pozira na plaži.

  • Estrada

  • 10. Jun. 2022  

  • 0

Miralem Pjanić i njegova supruga Josepha obilježavaju 13 godina veze, a partnerica bh. fudbalera je za tu priliku na svom Instagram profilu podijelila njihovu fotografiju iz mlađih dana.

Josepha je na svom Instagram storyju objavila fotografiju sa suprugom, a na prvi pogled se čini kako nasmijani par pozira na plaži.

Uz opis "13 godina", Josepha je obilježila njima značajan datum. Prema ranijim navodima, par je u braku od 2013. godine.

Samozatajna supruga bh. fudbalera se rijetko pojavljuje u javnosti, a rijetkost je vidjeti je i na Pjanićevim profilima na društvenim mrežama.

Josephin Instagram storyJosephin Instagram story

Premda su njihova zajednička pojavljivanja rijetka, Josepha na svom Instagram profilu nerijetko dijeli snimke na kojima bodri supruga s tribina.

Za razliku od fotografija supruge, fudbaler svakodnevno objavljuje snimke i detalje vezane za sina Edina.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...