TREĆE KOLO LIGE NACIJE: Iako su dobro otvorili utakmicu, Zmajevi remizirali u Podgorici

U drugom dijelu nije viđeno mnogo uzbuđenja sve do 62. minute susreta. Tada je rezervista Luka Menalo pobjegao odbrani Crne Gore, iskoristio grešku defanzivaca i pogodio mrežu Mijatovića.

  • Sport

  • 11. Jun. 2022  11. Jun. 2022

  • 1

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine remizirala je u trećem kolu UEFA Lige nacija protiv selekcije Crne Gore rezultatom 1:1.

Naš tim je veoma dobro otvorio susret i već u šestoj minuti zaprijetio preko Hadžikadunića. Pjanić je izveo korner, a defanzivac Malmea glavom šutirao pod prečku gola Crne Gore. Mijatović je sjajno intervenisao.

Nažalost, bilo je to sve što je naš tim uradio u prvom dijelu, a Ivaylo Petev može biti sretan što je naš tim otišao na odmor u egalu.

Najbolju priliku Crnogorci su propustili u 42. minuti kada je Jovović pogodio prečku.

U drugom dijelu nije viđeno mnogo uzbuđenja sve do 62. minute susreta. Tada je rezervista Luka Menalo pobjegao odbrani Crne Gore, iskoristio grešku defanzivaca i pogodio mrežu Mijatovića.

Ipak, 15 minuta kasnije Adam Marušić koristi indolentnost u našoj odbrani. Odigrao je sjajan dupli pas sa Krstovićem, šutirao, a lopta na putu do gola zakačila Eldara Ćivića i prevarila Ibrahima Šehića, navodi N1.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...