BANJALUČANI ODUŠEVLJENI NASTUPOM "DUBIOZA KOLEKTIVA": Svoj neprikosnoven status najpopularnijeg benda u regiji...

(...) dokazali su i sinoć.

  • Estrada

  • 18. Jun. 2022  18. Jun. 2022

  • 1

Zasigurno jedan od najpopularnijih bendova na Balkanu, Dubioza Kolektiv nastupio je sinoć na prepunoj tvrđavi Kastel u Banjaluci.

S obzirom na to je prošlo dosta vremena otkako je banjalučka publika imala priliku da uživa u njihovom nastupu, dobra energija i sjajan provod u startu su bili zagarantovani.

Muzičkom performansu Dubioza Kolektiv, prethodio je nastup domaćeg benda Sopot, koji su kao pravi domaćini zagrijali publiku pred izlazak najpopularnije žuto crne atrakcije u regiji.

Već od prvih taktova pjesama, bilo je jasno da publika neće imati prilike za predah, a na koncertu koji je trajao nešto više od dva sata sa publikom su nesebično dijelili ogromnu količinu pozitivne energije.

Raspjevana i rasplesana publika, svih generacija, koja je sve vrijeme uglas pjevala pjesme ove muzičke senzacije, dala je do znanja da će ovo biti koncert koji se dugo pamti.

Pjesme poput „Kažu“; „Volio Bih“; „Walter“; „Kokuz“; „Blam“ samo su dio repertoara u kojem je publika uživala tokom nastupa.

Sinoćnjim koncertom, Dubioza Kolektiv je još jednom potvrdila da njihovi nastupi nose posebnu energiju , te da od prvog do posljednjeg takta prave atmosferu o kojoj se dugo priča.

Neprikosnoveni status najpopularnijeg benda u regiji dokazale su i reakcije publike, koja je više od dva sata neumorno plesala i pjevala.

(PR OK team)  

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...