I DŽABA JE PREVIŠE: Ova srbijanska pjevaljka tražila je 8.000 eura za sat i po pjevanja

Otišla, a da ni došla nije.

  • Estrada

  • 21. Jun. 2022  21. Jun. 2022

  • 0

Pjevačica Dara Bubamara navodno je ostala bez tezge u Nišu nakon što se posvađala sa gazdom lokala kojem je navodno za sat i po vremena pjevanja tražila čak 8.000 eura.

Dara je navodno imala dogovor s vlasnikom kluba da pjeva tri sata za pomenuti novac, a dan pred tezgu je pozvala i skratila vrijeme nastupa, zbog čega je došlo do konflikta.

Novosađanka je poslije kraćeg ubjeđivanja otkazala nastup u Nišu, ali se zbog toga nije previše potresla jer već ima mnogo ugovorenih tezgi, prenosi Telegraf.rs.

Uglavnom, sretan je svako kome ona ne pjeva..

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...