"KO SE ZADNJI SMIJE...": Pogledajte obračun Sinčića i Plenkovića u Europskom parlamentu (VIDEO)

“Vrijeme je da se zapitate tko se zadnji smije”, poručio je Sinčić. Plenković mu je uzvratio optuživši ga da je ruski igrač.

  • Regija

  • 24. Jun. 2022  24. Jun. 2022

  • 2

U Europskom parlamentu prije dva dana gostovao je premijer Hrvatske Andrej Plenković. Tom prilikom došlo je do verbalnog obračuna između njega i hrvatskog europarlamentarca Ivana Vilibora Sinčića.

Sinčić je usporedio Plenkovića s bugarskim premijerom Bojkom Borisovim, koji je bio na vlasti, ali su građani prosvjedovali protiv njega, a nakon smjene s vlasti istražuju ga zbog korupcije.

“Vrijeme je da se zapitate tko se zadnji smije”, poručio je Sinčić. Plenković mu je uzvratio optuživši ga da je ruski igrač.

“Za hrvatsku javnost nije iznenađenje da ovdje promičete zapravo rusku poziciju. Pripadate onima koje snažno podržavaju ruski akteri. To ste činili u Hrvatskom saboru, a sada u Europskom parlamentu. To je vaše pravo, ali i vaša odgovornost”, rekao je Plenković dodavši da Sinčić nije dao ni milimetar doprinosa hrvatskom ulasku u EU, navodi N1.

Video verbalnog obračuna možete pogledati u nastavku (od 53:06).

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...