BOSANAC NOVA "ZVIJEZDA GRANDA": Šta je sve osvojio pobjednik takmičenja Nermin Handžić...

Inače, Nermin se prvi put pojavio na televiziji sa samo 11 godina, kada se takmičio u "Nekim novim klincima", gdje je oduševio sve svojim talentom.

  • Show

  • 26. Jun. 2022  

  • 1

Ove godine titulu zvijezde ''Granda'' odnio je devetnaestogodišnji bh. pjevač Nermin Handžić rodom iz Tešnja.

On se u superfinalu našao rame uz rame sa rokerom iz Makedonije Aleksandrom Josifovskim, ali je prema rečima Saše Popovića na osnovu pristiglih rezultata odneo ubedljivu pobedu sa osvojenih 128,456 hiljada glasova, javlja "Nova.rs".

Nermin nije mogao da veruje kada je čuo svoje ime, a kolege iz takmičenja su odmah skočile da ga grle i ljube i čestitaju mu na osvojenom 1. mestu.

"Hvala vam ljudi, ja ne znam sad ni šta da kažem. Bilo ko da je odnio pobjedu večeras bilo bi zasluženo", skromno je rekao Nermin, a zatim je uslijedila i pobjednička pjesma koju su sa njim u glas pjevali svi.

Mladi Handžić je pored zlatne statue pobjednika osvojio i automobil marke Opel Corsa, kao snimanje pjesme i spota od strane Grand produkcije.

Inače, Nermin se prvi put pojavio na televiziji sa samo 11 godina, kada se takmičio u "Nekim novim klincima", gdje je oduševio sve svojim talentom.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...