TAKMIČARSKI DUH KAKAV SE RIJETKO VIĐA: Otkriveno zašto Lewandowski želi u Barcelonu

„Barcelona i Lewandowski će se boriti da izdejstvuju transfer. Verujem da će Lewa potpisati za Barcelonu, sasvim je moguće“.

  • Sport

  • 27. Jun. 2022  27. Jun. 2022

  • 1

Nekadašnji agent Roberta Lewandowskog Cezary Kucharski istakao je da je plan poljskog golgetera oduvijek bio da karijeru u nekom momentu nastavi u Španiji.

Lewandowski želi da zaigra u Barceloni, a Bayern se sa tim navodno složio i odredio sumu na ime obeštećenja od 60 miliona eura.

"Lewandowski hoće da dokaže da je bolji od Benzeme. To je jedan od razloga zbog kojih želi da pređe u Barcu", istakao je Kucharski u Intervjuu za Cadena SER.

Benzema, koji je najbolji strijelac Lige prvaka u minuloj sezoni, favorit je za osvajanje Zlatne lopte, a u slučaju prelaska u La Ligu, Lewa bi mu bio direktan konkurent.

"Lewandowski nema snove, za njega je fudbal profesija i on je veoma temeljan i predan poslu. Real i Barcelona su na istom nivou."

Bavarci 12. jula očekuju svog napadača na startu priprema, a on se po svoj prilici nada da će njegov transfer do tada biti realizovan.

"Barcelona i Lewandowski će se boriti da izdejstvuju transfer. Verujem da će Lewa potpisati za Barcelonu, sasvim je moguće."

Kucharski smatra da će Poljak ipak morati da izvrši određen pritisak na Bavarce, kako bi ga pustili da ode.

"Čelnici Bayerna znaju da on želi da ode u Španiju. Njegov plan je oduvijek bio Njemačka, potom Španija i na kraju karijere Sjedinjene Države."

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...