LJUBAV JE U ZRAKU: Edin i Amra Džeko u susjedstvu pronašli novi dom, nakon romantične fotografije redaju se komentari…

"Sve", kratko je napisala Amra uz fotografiju na kojoj pozira u Edinovom zagrljaju, a romantični prizor oduševio je sve redom.

  • Estrada

  • 28. Jun. 2022  28. Jun. 2022

  • 1

Amra Džeko na Instagramu je objavila fotografiju iz Dubrovnika na kojoj pozira u zagrljaju supruga Edina Džeke, a romantični prizor oduševio je njihove obožavatelje.

Kapiten bosanskohercegovačke nogometne reprezentacije i napadač talijanskog Intera, Edin Džeko, sa suprugom Amrom trenutno uživa u Dubrovniku, gdje od prošlog ljeta ima restoran Ezzo.

Iz Dubrovnika javili su se na Instagramu gdje su pokazali da ljubav među njima cvjeta i nakon šest godina braka.

"Sve", kratko je napisala Amra uz fotografiju na kojoj pozira u Edinovom zagrljaju, a romantični prizor oduševio je sve redom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...