IMALA JE SAMO 40 GODINA: Voditeljica BBC-ja preminula nakon duge borbe s rakom…

Na njezinom Instagram profilu objavljena je tužna vijest o smrti.

  • Show

  • 29. Jun. 2022  29. Jun. 2022

  • 0

Voditeljica BBC-jevih podcasta Deborah James preminula je nakon borbe s rakom crijeva, javlja The Sun. Imala je samo 40 godina.

Rak u četvrtom stadiju joj je dijagnosticiran koncem 2016. godine. Na njezinom Instagram profilu objavljena je tužna vijest o smrti.

"Duboko smo tužni što objavljujemo  vijest o smrti Deborah James, najnevjerojatnije supruge, kćeri, sestre, mame. Deborah je preminula danas, okružena svojom porodicom", piše u objavi.

"Deborah, koju će mnogi od vas poznavati kao Bowelbabe, bila je inspiracija i nevjerojatno smo ponosni na nju i njezin rad i predanost dobrotvornim kampanjama, prikupljanju sredstava i njezinim beskrajnim naporima da podigne svijest o raku koji je dotaknuo toliko života. Zahvaljujemo vam što ste nam dali vremena privatno kao porodica", zaključuju u objavi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...