PROCURIO VIDEO: Gaf u studiju BBC-ja, pogledajte kako je voditeljica jurila kameru...

"Znate šta, ostanite sa mnom. Ovo se ponekad zna dogoditi", rekla je voditeljica.

  • Šareni svijet

  • 21. Jan. 2023  

  • 0

Voditeljica vijesti na BBC-ju Victoria Valentine imala je nezgodu prilikom emitiranja emisije uživo 20. januara, kada je jedna od robotskih kamera podivljala i odlučila se prebaciti na drugu stranu studija.

Kamera je prvo u fokusu imala voditeljicu, a onda se usred njezinog čitanja odlučila prebaciti na stol koji je bio na drugoj strani studija. Srećom, Valentine je brzo reagirala i počela juriti za kamerom kako bi što prije sjela za voditeljski stol koji je bio u fokusu.

"Znate šta, ostanite sa mnom. Ovo se ponekad zna dogoditi", rekla je voditeljica smijući se pritom i trčeći za kamerom. "Evo dokaza da smo uživo", našalila se Victoria.

Robotske kamere instalirane su na BBC-ju 2013. godine i, kako piše Independent, znale su prouzročiti velike gafove proteklih godina.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...