ŠOKANTNA PORUKA DAVORA DRAGIČEVIĆA KOD SPOMENIKA UBIJENOJ DJECI OPKOLJENOG SARAJEVA: "Ovo treba sve zapaliti" (VIDEO)

Podsjetimo, građani Sarajeva su tokom mjeseca ramazana sa Dragičevićem dijelili vrijednosti i poruke ovog mubarek mjeseca za muslimane donošenjem iftara

  • Mini market

  • 03. Jul. 2022  03. Jul. 2022

  • 16

Davor Dragičević, otac tragično stradalog mladića Davida iz Banje Luke, koji je ispred zgrade Suda i Tužilaštva BiH boravio od kraja marta do kraja maja u znak protesta zbog, kako kaže, neefikasne istrage o tom slučaju, dao je kontroverznu i šokantnu izjavu.

Naime, na platou ispred Spomenika ubijenoj djeci opkoljenog Sarajeva 1992-1995., gdje je 25. juna od Općine Centar dobio dozvolu da postavi štand, Dragičević je dao izjavu neprimjerenu za takvo mjesto.

"Ovo treba sve zapaliti. I Srbi i Hrvati i muslimani i Romi, svi… Evo, pozivam, sve zapaliti. Sve jednu zgradu, put i ljude, sve zapaliti. Nakaradno. Pa krenuti iz početka", poručio je.

Podsjetimo, građani Sarajeva su tokom mjeseca ramazana sa Dragičevićem dijelili vrijednosti i poruke ovog mubarek mjeseca za muslimane donošenjem iftara, da bi zauzvrat dobili ovako groznu poruku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 16

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...