NA FESTIVALU BESPRAVNE GRADNJE: Severina u ležernoj kombinaciji s kultnim modnim dodatkom (FOTO)

New Era s radom započinje 1920. godine u Buffalu, drugom najvećem gradu u američkoj državi New York

  • Žena

  • 04. Jul. 2022  04. Jul. 2022

  • 0

Uvala Vruja bila je domaćin 2. Festivala bespravne gradnje i devastacije prirode. Upravo je predivna Vruja u koju se 2008. godine moglo doći samo brodom žrtva bespravne gradnje protiv koje su na festivalu prosvjedovale  i brojne poznate osobe.

Podršku ovoj inicijativi i organizatorima lično je dala i Severina koja je na festivalu održala kratak nastup. Maksimalno ležerna, Severina se na pozornicu popela u kratkim hlačama od trapera i majici s porukom podrške festivalu, a modni dodatak koji se najviše istaknuo u njezinoj kombinaciji definitivno je bilo kačket.

Severina na Festivalu bespravne gradnje i devastacije prirodeSeverina na Festivalu bespravne gradnje i devastacije prirode (Foto: Matko Begovic/Pixsell)

Poznavateljima hip-hop kulture ne treba objašnjavati o kojoj se kapi radi. To je legendarni model brenda New Era s logom New York Yankeesa.

Šilterica brenda New Era, model 59Fifty s logom New York YankeesaKačket brenda New Era, model 59Fifty s logom New York Yankeesa(Foto: New Era)

New Era s radom započinje 1920. godine u Buffalu, drugom najvećem gradu u američkoj državi New York. Osnivač Ehrhardt Koch posudio je 1000 dolara od svoje sestre Rose i jednog saradnika kako bi započeo proizvodnju sportskih kapa. Imao je 14 radnika, većinom članova svoje bliže porodice i u prvoj godini rada proizveo 60,000 kapa, navodi Zadovoljna.hr. 

Severina nosi kultnu šiltericu brenda New Era s logom New York Yankeesa

(Foto: Matko Begovic/Pixsell)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...