NA PREMIJERI NOVOG FILMA: Sjajno izdanje Natalie Portman koje je sve oduševilo (FOTO)

Cijeli outfit istaknuo je njezinu vitku liniju na kojoj je radila sedmicama prije snimanja.

  • Žena

  • 07. Jul. 2022  07. Jul. 2022

  • 0

Na britanskoj premijeri novog filma "Thor: Love and Thunder" sve su oči bile uperene u Natalie Portman koja je utjelovila Jane Foster, ljubavni interes Thora Odinsona, dok nije sama postala superheroina.

Portman je za ovu ulogu dobila zadatak, kako je rekla u jednom intervjuu, da "bude što veća", odnosno da nabije mišićnu masu kako bi u filmu parirala Thoru.

To je definitivno uspjela, a njezin trud je došao još više do izražaja kada se na premijeri pojavila u Dior crvenoj, mini haljini izgužvanog materijala i s crvenim detaljem u obliku cvijeća u kosi. Malo je, moramo priznati, podsjećala na Fridu Kahlo, no cijeli outfit istaknuo je njezinu vitku liniju na kojoj je radila sedmicama prije snimanja.

image

Natalie Portman

Haljinu je uparila s crvenim jednostavnim sandalama i crvenim ružem te joj nije bilo potrebno više detalja, navodi Gloria.hr.

image

Natalie Portman i Benjamin Millepied

Portman, koja je prije Thora utjelovila niz potpuno različitih likova, kao što su Jackie Kennedy i balerinu u Black Swanu, na premijeru novog Thora došla je sa suprugom Benjaminom Millepiedom

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...