BRAK NATALIE PORTMAN U VELIKOJ KRIZI: Slavna oskarovka otkrila da je suprug prevario s 25-godišnjakinjom

Natalie jako drži do privatnosti i trenutno joj je najveći fokus zaštita njihove djece", rekao je izvor za Page Six

  • Show

  • 03. Jun. 2023  

  • 0

Slavna glumica Natalie Portman i njen suprug, baletan Benjamin Millepied trenutno se bore za spas braka nakon što je ona otkrila da je on imao aferu s jednom 25-godišnjakinjom, prenosi Page Six.

Par koji se vjenčao 2012. već se razišao prošle godine, ali su uspjeli prebroditi probleme u odnosu. No, sada je njihov brak ponovno na klimavim nogama.

Nove fotografije snimljene u Francuskoj sugeriraju da je Millepied provodio prisno vrijeme s mladom klimatskom aktivisticom Camille Etienne.

"Natalie i Ben nisu se razišli i pokušavaju riješiti stvari. Ben čini sve što može da nagovori Natalie da mu oprosti. Voli i nju i njihovu obitelj", otkriva izvor za Page Six.

"Natalie jako drži do privatnosti i trenutno joj je najveći fokus zaštita njihove djece", dodaje izvor.

Navodna afera ‘kratko je trajala‘ i sada je ‘gotova‘, tvrdi magazin People, a Millepied je naziva ‘ogromnom greškom‘ te se trudi popraviti odnos s Portman.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...