DRAGAN ČOVIĆ IDE STAZAMA MATE BOBANA: Pogledajte šta je poručeno sa svete mise za nekadašnjeg šefa takozvane "Herceg Bosne" kojoj je prisustvovao predsjednik HDZ-a BiH (VIDEO)

"Naša kampanja mora biti civilizacijska i korektna prema našem narodu, a ja ne sumnjam da ćemo mi 3. listopada krenuti u jedan dogovor i da ćemo implementirati izborne rezultate po novim izbornim pravilima. Budimo strpljivi i ustrajno radimo", rekao je Dragan Čović na svetoj misi za Matu Bobana.

  • Mini market

  • 09. Jul. 2022  09. Jul. 2022

  • 10

U Grudama je 7. jula obilježena 25. godišnjica smrti predsjednika takozvane Hrvatske Republike Herceg Bosne i HDZ-a BiH Mate Bobana kojoj je prisustvovao i predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović. Vijest je objavio portal Grude.com, a u njoj se navodi da je svetu misu predvodio fra Vinko Mikulić Bajević koji je "istaknuo veličinu predsjednika Herceg Bosne i njenog utemeljitelja koji je stao na čelo hrvatskog naroda i okupio Hrvate u jedno veliko zajedništvo, ono kojem ni velike sile nisu mogle ništa".
Fra Vinko se potom, kako pišu Grude.com, osvrnuo i na današnje vrijeme i uputio niz pohvala Čoviću, spomenuvši i Dodika:

- Uvijek su tema Dodik i Čović, koju god televizijsku stanicu u BiH upalite, ta je tema. Ali Čović ih je razoružao za ove izbore kada je imenovana gospođa Borjana Krišto da ona bude ta koja će stati na čelo hrvatskog naroda, da dokaže onim lažljivcima i progoniteljima hrvatskog naroda, da nije ni Čoviću ni mnogim drugima do interesa samih sebe nego do interesa hrvatskog naroda. Zato braćo i sestre, imamo prigodu da pokažemo svoje zajedništvo, 2. listopada iziđimo na izbore! Ovo nisu izbori, ovdje se radi da glasujemo da smo Hrvati, ako bismo izašli od 80 do 90 posto, dobila bi naša predstavnica preko 250 tisuća glasova - istaknuo je Bajević kazavši kako se to "nikakvim smicalicama ne može sustići".

Kazao je i "da kao narod moramo ostvariti ono što se od nas traži".

- Nitko nas nije pitao kad smo stali pred tenkove, kad smo izišli na bojišnice, nitko nas nije pitao hoćemo biti ranjeni, hoćemo dati život, jer smo znali koji nam je cilj, zato znadnimo i 2. listopada koji nam je cilj, veće sile nas nisu uspjele slomiti jer smo pokazali jedinstvo koje je nas Hrvate krasilo. Budimo ono što jesmo. Uvijek na ovakvim obljetnicama budimo svjesni da slijedimo put žrtve Mate Bobana i naših branitelja, samo tako možemo ići naprijed, samo tako možemo doživjeti uspjeh, samo se tako možemo moćnim neprijateljima oduprijeti - kazao je u propovijedi Bajević.
Potom se obratio i Čović rekavši da "Izetbegović igra šah sam sa sobom", pa dodao:

"Naša kampanja mora biti civilizacijska i korektna prema našem narodu, a ja ne sumnjam da ćemo mi 3. listopada krenuti u jedan dogovor i da ćemo implementirati izborne rezultate po novim izbornim pravilima. Budimo strpljivi i ustrajno radimo."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...