O SUDBINI VAHE HALILHODŽIĆA OGLASIO SE FUDBALSKI SAVEZ MAROKA: Ostaje li bh. stručnjak na klupi ove reprezentacije?

Fudbalski savez Maroka oglasio se o sudbini bh. stručnjaka Vahida Halilhodžića na klupi ove afričke selekcije. 

  • Sport

  • 10. Jul. 2022  

  • 0

Fudbalski savez Maroka oglasio se o sudbini bh. stručnjaka Vahida Halilhodžića na klupi ove afričke selekcije. 

Nakon što se u tamošnjim medijima pojavila vijest da je Walid Regragui sklopio dogovor oko preuzimanja reprezentacije, iz Saveza je stigao demant, u kojem su naveli da je bh. stručnjak i dalje selektor marokanske reprezentacije.

''Savez demantuje ono što je objavljeno u medijima, a vezano je za sklapanje dogovora sa Walidom Regraguijem. Halilhodžić i dalje ostaje selektor reprezentacije Maroka'', navodi se u saopćenju.

 

U posljednjih nekoliko dana se Halilhodžić nalazi pod nevjerovatnim pritiskom, s obzirom na to da se konstantno piše o raskidu saradnje između njega i Fudbalskog saveza Maroka.

Međutim, i pored tih navoda, bh. stručnjak je i dalje selektor nacionalnog tima, kojeg će sa klupe, kako sada stvari stoje, predvoditi i na Svjetskom prvenstvu u Kataru, koje počinje krajem ove godine. 

(Oslobođenje)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...