VRATILA SE OBAVEZAMA: Kraljica Letizia mudro odabrala svestranu odjevnu kombinaciju (FOTO)

Na konferenciji održanoj na madridskom stadionu Vallehermoso analizirao se pristup medija izvještavanju o osobama s invaliditetom, a prisustvovali su joj i španski paraolimpijci, koji su između brojnih događanja održali i kratki trening.

  • Žena

  • 13. Jul. 2022  

  • 0

Nakon kraćeg odsustva zbog bolesti kraljica Letizia vratila se kraljevskim obvezama. Nakon povratka s bolovanja uputila se na konferenciju u organizaciji Španskog udruženja novinara i udruge A La Par, posvećene radu s osobama s invaliditetom i intelektualnim poteškoćama.

Na konferenciji održanoj na madridskom stadionu Vallehermoso analizirao se pristup medija izvještavanju o osobama s invaliditetom, a prisustvovali su joj i španski paraolimpijci, koji su između brojnih događanja održali i kratki trening.

Kako izgledaju njihove pripreme za sportska takmičenja, sa zanimanjem je pratila i Letizia. S obzirom na to da je priroda ovog događanja bila i poslovna i sportska, kraljica je mudro odabrala svestranu odjevnu kombinaciju koja se lako prilagodila prilici.

Kraljica Letizia na konferencijiKraljica Letizia na konferenciji (Foto: Profimedia)

Odjenula je udobno odijelo od lana u svijetloplavoj boji koje potpisuje Adolfo Dominguez. Uz odijelo iz kolekcije za proljeće/ljeto 2020. godine, koje je već nosila, odabrala je jednostavnu bijelu bluzu i nove sandale.

Nove espadrile kraljice LetizijeNove espadrile kraljice Letizije (Foto: Profimedia)

Među poznatim damama gotovo da ne postoji veća obožavateljica espadrila s platformom od španske kraljice. S prvim danima ljeta one se uvuku u njezine odjevne kombinacije i ne nestaju sve do jeseni. Gotovo da nema prilike u kojima ih nije nosila, a u svojoj garderobi ima mnoštvo različitih modela koje je nemoguće pobrojiti.

Kraljica Letizia u espadrilama s platformomKraljica Letizia u espadrilama s platformom (Foto: Profimedia/Guliver Images)

Ovaj put odlučila se model u bež nijansi s potpisom brenda Unisa iz njihove nove ljetne kolekcije. Espadrile imaju platformu visine dva centimetra prekrivenu pletenom jutom s potpeticom od 7,5 centimetra. Potplat je dodatno nadograđen gumom i zaštitom od klizanja, prenosi Zadovoljna.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...