NAJROMANTIČNIJI DATUM U JULU: Stiže dan kad će se mnogi zaljubiti

Sunce i Merkur u Raku tvorit će prekrasne aspekte s Neptunom, simbolom bezuvjetne ljubavi. I Venera će baš tog dana ući u Raka potičući nas da slijedimo osjećaje i intuiciju. Saznajte kako će planeti tog dana utjecati na vaš znak!

  • Zabava

  • 15. Jul. 2022  15. Jul. 2022

  • 0

Juli je vrijeme vladavine nježnog i romantičnog Raka, što je i inače sjajno razdoblje za flert i
zaljubljivanje. Astrolozi vjeruju da će jedan datum ipak biti od posebnog značaja za sve horoskopske znakove, a to je 17. jula.

Sunce i Merkur u Raku tvorit će prekrasne aspekte s Neptunom, simbolom bezuvjetne ljubavi. I Venera će baš tog dana ući u Raka potičući nas da slijedimo osjećaje i intuiciju. Saznajte kako će planeti tog dana utjecati na vaš znak!

Ovan

Usporite ritam i opustite se. Odgodite obaveze i ostanite kod kuće. Ako imate nekog posebnog u svom životu, posvetite se jedno drugome i probudite uspavanu romantiku.

Bik

Budite aktivni, otputujte i dišite život punim plućima. Povedite sa sobom voljenog i stvarajte zajedno nove uspomene. Ako ste samac, izlazak ili izlet donosi vam priliku za flert.

Blizanci

Slijedite instinkte i iskoristite sve mogućnosti koje vam se ukažu. Preuzmite inicijativu i mijenjajte stvari kojima niste zadovoljni. Skupite hrabrost i priđite onome tko vam golica maštu.

Rak

Samci, dan je kao stvoren za zaljubljivanje i romantične doživljaje. Ako imate bolju polovicu, očekuju vas nezaboravni trenuci udvoje.

Lav

Iako ćete osjećati želju za mirom i samoćom, nećete se izolirati od dragoga. Štoviše, baš je ovo sjajan dan da zajedno otputujete i daleko od problema svakodnevice posvetite se jedno drugome.

Djevica

Imate mnogo ljubavnih prilika, a na vama je da odaberete kome želite pokloniti pažnju. Odaberete li nekoga tko je vaša potpuna suprotnost, doživjet ćete odnos pun strasti i uzbuđenja.

Vaga

Netko koga ćete sresti na putovanju ili ljetovanju probudit će u vama leptiriće, no mogli biste oklijevati. Preuzmite inicijativu i izborite se za ljubavnu sreću.

Škorpion

Zvijezde vam donose pregršt uzbuđenja. Susret sa zgodnim strancem ili turistom označit će početak avanture koja bi mogla prerasti i u nešto više od ljetne romanse.

Strijelac

Nemojte se bojati intimnosti i udaljavati se od onoga tko vam se pokušava približiti. Date li mu šansu, shvatit ćete da niste pogriješili što ste se prepustili osjećajima.

Jarac

Neodoljivi ste, puteni i pomalo tajanstveni, a vaše će glavno oružje biti smisao za humor. Susretat ćete brojne ljude i sklapati kontakte, a odnos započet kao prijateljstvo prerast će u nešto više.

Vodenjak

Osvježite svakodnevicu i napravite nešto novo. Bavite se onim što vas veseli i opušta. Tek nakon što budete sretni i ispunjeni, bit ćete spremni pustiti nekog novog u svoj život.

Ribe

Oslanjajte se na svoje osjećaje i intuiciju. Zračite posebnim sjajem i magnetizmom koji će druge neodoljivo privlačiti. Osjetit ćete posebnu sponu s nekim koga ćete danas upoznati, kao da se oduvijek poznajete.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...