MONICA BELLUCCI U KATALONIJI: Za večernji izlazak odabrala haljinu maksi dužine koja lijepo prati liniju tijela i ističe dekolte (FOTO)

Idilično popodne u sunčanoj Kataloniji Monica Bellucci provela je u druženju s prijateljima uz ručak, a kako se na lokaciji na kojoj su objedovali nalazi i vinograd, društvo je uživalo i u finim vinima. Mjesto na kojem su ručali nalazi se u španskom Figuerasu, rodnom gradu slavnog umjetnika Salvadora Dalíja.

  • Žena

  • 20. Jul. 2022  20. Jul. 2022

  • 0

U gradu Figuerasu u španskoj pokrajini Kataloniji nalazi se i veliki muzej Teatre-Museu Gala Salvador Dalí, koji je Dalí osobno dizajnirao i koji privlači brojne posjetitelje. U ljepotama tog španskog grada uživa i glumica Monica Bellucci, koja je ugodno popodne provela na ručku s prijateljima.

Monica Bellucci u maksi haljini i vrtoglavim štiklama - 3Monica Bellucci u maksi haljini i vrtoglavim štiklama (Foto: Profimedia)

Za tu ležernu priliku slavna ljepotica odabrala je odjevnu kombinaciju u svojem prepoznatljivom ženstvenom stilu. Nosila je haljinu maksi dužine sitnijeg cvjetnog uzorka koja lijepo prati liniju tijela te ističe dekolte i putene obline, prenosi Zadovoljna.hr.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...