VELIKO PRIZNANJE ZA TUZLAKA: Ademir Zurapović će suditi Eurobasket 2022

Tako će bh. arbitar s FIBA značkom osmi put suditi mečeve Evropskog prvenstva.

  • Sport

  • 21. Jul. 2022  

  • 0

Bosanskohercegovački košarkaški sudija Ademir Zurapović dijelit će pravdu na predstojećem Eurobasketu, koji se održava tokom septembra u Njemačkoj, Italiji, Češkoj i Gruziji.

Tako će bh. arbitar s FIBA značkom osmi put suditi mečeve Evropskog prvenstva.

U proteklih nekoliko godina Tuzlak je također dijelio pravdu na susretima Svjetskog prvenstva i Olimpijskih igara (uključujući finale).

Podsjetimo, na ovogodišnjem Eurobasketu učestvuje i muška košarkaška reprezentacija BiH, koja se nalazi u grupi B sa selekcijama Francuske, Litvanije, Slovenije, Njemačke i Mađarske.

Faktor

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...