„KOJA SU TO MU*A KOJA ĆE BOSNU PREDATI DODIKU I ČOVIĆU…“: Gore društvene mreže, brojne reakcije nakon riječi Emira Suljagića…

Proteste protiv nametanja Izbornog zakona u BiH od strane visokog predstavnika najavilo je 30.000 građana.

  • Mini market

  • 22. Jul. 2022  

  • 9

Ne stišavaju se reakcije nakon najava nametanja izmjena Izbornog zakona u BiH od strane visokog predstavnika Christiana Schmidta.

Jutros se na društvenim mrežama oglasio i direktor Memorijalnog centra Srebrenica Emir Suljagić.

„Baš me zanima koja su to muda koja će Bosnu predati na upravljanje Čoviću i Dodiku, odnosno Plenkoviću i Vučiću. I kako će to proći“, poručio je Suljagić.

Nakon njegovih riječi uslijedili su brojni komentari.

Podsjetimo, za ponedjeljak su najavljene masovne demonstracije nezadovoljnih građana ispred zgrade OHR-a u Sarajevu. Proteste protiv nametanja Izbornog zakona u BiH od strane visokog predstavnika najavilo je 30.000 građana.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...