PAKLENO ISKUSTVO IZ VOZA ZA BAR: Klima nije radila, napolju + 40, a tek unutra

"Klima nije radila tokom čitavog putovanja", žali se Nataša, koja ističe da je u tom trenutku u Beogradu bilu blizu oko 40 stepeni, a da je subjektivni osjećaj u vozu, po njenim navodima, bio skoro deset stepeni više nego napolju.

  • Regija

  • 23. Jul. 2022  23. Jul. 2022

  • 0

Srbija je već nekoliko dana pod udarom toplotnog talasa koji je pogodio Stari kontinent, a "pakleno" iskustvo osjetili su i putnici u vozu na relaciji Beograd - Bar.

Kako piše Nova.rs, putnici u vozu broj 433, broj kola 469, koji je krenuo jučer iz Beograda za Bar putovali su, kako tvrdi čitateljka Nataša, bez klime.

"Klima nije radila tokom čitavog putovanja", žali se Nataša, koja ističe da je u tom trenutku u Beogradu bilu blizu oko 40 stepeni, a da je subjektivni osjećaj u vozu, po njenim navodima, bio skoro deset stepeni više nego napolju.

"Pravo je čudo da nikom nije pozlilo. Bilo je mnogo male djece, a i starijih ljudi. Prozori nisu mogli da se otvore", opisuje svoje iskustvo putovanja ovim vozom Nataša, za koje kaže da je bilo "pakao".

To nije bio jedini problem sa kojim su se putnici suočili na ovom putovanju, Nataša navodi da je do problema došli i oko rezervacije sjedišta, jer su se prodavale karte sa i bez rezervacija, pa je došlo do rasprava oko mjesta za sjedenje.

"Karta bez rezervacije ne znači da putnik treba da stoji. Zašto onda ne zabrane ulazak bez rezervacije", pita se čitateljica.

Ona dodaje da je, pored paklenog vremena, mnogo ljudi moralo da stoji tokom putovanja, a sagovornici Nove.rs su na kraju policijaci ustupili mjesto.

"To je bilo putovanje iz pakla", ocjenjuje čitateljica.

Portal Nova.rs je poslala pitanja i kompaniji "Srbija voz", ali do objave teksta nismo dobili odgovore.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...