"SAD ĆE TAMO PRVO GAGA DA TE PITA...": Sergej Trifunović se na emotivan način oprostio od legendarnog Branka Cvejića...

"I zato ne osjećam nikakve grižu savesti. Putuj debeji, uradio si mnogo više no što misliš da jesi. Ljubi te tvoja nepogoda", zaključio je Trifunović u svojoj objavi.

  • Kultura

  • 27. Jul. 2022  

  • 2

Legendarni glumac Branko Cvejić umro je sinoć u Beogradu, nakon duge i teške bolesti u 75. godini. Od njega se dirljivom porukom na društvenim mrežama oprostio i Sergej Trifunović, navodeći da se "ne sjeća da je neko toliko roptao na njega, a da ga je toliko volio".

„Sad će tamo prvo Gaga da te pita: ‘Banko, Oćeš bananu?’ Onda će Žuća da te juri za dnevnice. Onda će Glođ da primeti kako više ne moraš da se boriš sa zemljinom težom. Ja sam stigao za života da ti kažem da te volim, i to čak par puta“, napisao je Trifunović, te dodao da je za života imao priliku da Cvejiću kaže da ga voli i to čak tri puta.

"I zato ne osjećam nikakve grižu savesti. Putuj debeji, uradio si mnogo više no što misliš da jesi. Ljubi te tvoja nepogoda", zaključio je Trifunović u svojoj objavi.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...