UŽAS U SARAJEVU: U stanu pronađeno beživotno tijelo starice, sumnja se na ubistvo

Ljekar-mrtvozornik konstatovao je da se sumnja na nasilnu smrt.

  • Hronika

  • 27. Jul. 2022  

  • 0

U utorak navečer, u 21,05 sati, dispečer Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, obavijestio je PU Novo Sarajevo, da se u stanu u Ulici Aleja lipa, općina Novo Sarajevo, nalazi beživotno tijelo lica F. B, rođena 1942. godine, nastanjena u Sarajevu.

Ljekar-mrtvozornik konstatovao je da se sumnja na nasilnu smrt.

Uviđaj na licu mjesta obavili su dežurni tužilac Tužilaštva Kantona Sarajevo i policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, koji pod nadzorom istog, poduzimaju mjere i radnje na rasvjetljavanju i dokumentovanju krivičnog djela iz člana 166. stav 1. KZ F BiH (Ubistvo).

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...