TOTALNI PREOKRET: Ronaldo dobio ponudu koja se ne odbija, ispunjena mu je velika želja...

Ronalda se povezivalo s Bayernom, Romom, PSG-om, Sportingom, čak se pričalo kako bi se mogao vratiti u Real ili Juventus, ali od svega toga nije bilo ništa.

  • Sport

  • 28. Jul. 2022  

  • 0

Erik ten Hag i uprava Manchester Uniteda uporno ponavljaju kako žele da Cristiano Ronaldo ostane na Old Traffordu i kako je on središnji dio projekta kluba, Portugalac je odavno jasno svima dao do znanja da želi otići. Ronaldo nije zadovoljan u Unitedu, ne želi igrati Europa ligu i njegov agent Jorge Mendes cijelo ljeto ga je pokušavao prodati širom Europe.

Ronalda se povezivalo s Bayernom, Romom, PSG-om, Sportingom, čak se pričalo kako bi se mogao vratiti u Real ili Juventus, ali od svega toga nije bilo ništa. Većina navedenih klubova nije željela Portugalca, a oni koji jesu, nisu imali novca za pokriti troškove odštete i plaće koju Portugalac želi. Zato se očekivalo da će Ronaldo ostati na Old Traffordu.

No, možda se dogodi veliki preokret. Španjolski As je objavio vijest da Ronalda želi kontroverzni predsjednik Napolija Aurelio de Laurentiis.

''Ronaldo može biti naš Maradona'', prenosi As riječi De Laurentiisa koji s Portugalcem u Napulju želi ponoviti ludilo koje je nastalo kad je 1984. stigao Maradona i malom klubu donio dva naslova prvaka.

As piše kako ova priča nije bez osnove jer su De Laurentiis i Mendes veliki prijatelji, a u Napoliju bi Portugalac ove sezone igrao Ligu prvaka, što s Unitedom neće moći. Podsjetimo, Ronaldo se navodno spreman odreći 30 posto svojih primanja koje ima u Manchester Unitedu u novom klubu za koji bi potpisao, što je još jedna velika stvar za njegovog potencijalno novog poslodavca.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...