PROFESOR IVO KOMŠIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: „Samo probaj, Bakire Izetbegoviću, ja ću biti na drugoj strani…“

Komšić je kazao i kako će stranci pored nacionalističkih retorika Dodika i Čovića ubuduće glasno govoriti i o nacionalizmu Bakira Izetbegovića.

  • Vijesti

  • 28. Jul. 2022  28. Jul. 2022

  • 16

Profesor Ivo Komšić gostovao je u programu N1 televizije i komentirao najave lidera SDA Bakira Izetbegovića, koji je spominjao prebrojavanje, dronove i moguće tenzije na jugu.

Komšić je kazao da Bakir Izetbegović nema pojma šta su građani, te upozorio na nacionalizam koji buja iz te skandalozne izjave lidera SDA.

Komšić je kazao da su zastrašujuće poruke koje stižu od Izetbegovića sramne te, kako je kazao, ukoliko dovedu do progona Hrvata iz Tuzle, Sarajeva, Srednje Bosne, koji su jedine multietničke sredine, on će biti na suprotnoj strani.

Komšić je kazao kako će stranci pored nacionalističkih retorika Dodika i Čovića ubuduće glasno govoriti i o nacionalizmu Bakira Izetbegovića.

“Bošnjaci su najveće žrtve rata, ali politika koju vodi SDA, može ugroziti državu”, rekao je Komšić.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 16

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...