MESSI SE VRAĆA KUĆI: Predsjednik Barcelone najavom izazvao euforiju kod navijača katalonskog diva...

Iz Španije stižu velike vijesti za navijače Barcelone.

  • Sport

  • 29. Jul. 2022  

  • 1

Barcelonin predsjednik Joan Laporta jasno je naglasio da će pokušati vratiti Messija u Barcelonu čim to bude moguće. "Osjećam se dužnim prema Messiju. Volio bih da završi karijeru u Barceloni s ovacijama na svakom stadionu na kojem zaigra. Mislim da možemo to izvesti. Mi se tome nadamo, moje namjere s Leom su jasne", izjavio je.

Podsjetimo, Messi je napustio Barcelonu prošlo ljeto jer ga klub nije mogao registrirati iako je Argentinac pristao na smanjenje plaće u odnosu na prvotne zahtjeve. Nakon toga je kao slobodan igrač otišao u Paris Saint-Germain.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...