MESSI KONAČNO PROGOVORIO O SUIGRAČIMA U PARIZU: "Neymar i Mbappe su zapravo..."

PSG je odlično ušao u novu sezonu, bez poraza su u prvenstvu i u Ligi prvaka, ali francuski mediji iz dana u dan pišu o neslaganjima unutar svlačionice.

  • Sport

  • 26. Sep. 2022  26. Sep. 2022

  • 0

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena Lionel Messi dao je intervju za meksičke medije, govorio je o dvojici svojih suigrača iz Pariza, Neymaru i Mbappéu.

- Mbappé je drugačiji nogometaš, on je zvijer i jako moćan jedan na jedan, krasi ga izdržljivost i brzina. Može postići mnogo golova, kompletan je igrač i to pokazuje već godinama. Uopće ne sumnjam da će i idućih nekoliko godina biti među najboljima, poručio je Messi. 

PSG je odlično ušao u novu sezonu, bez poraza su u prvenstvu i u Ligi prvaka, ali francuski mediji iz dana u dan pišu o neslaganjima unutar svlačionice. Upravo je Mbappé glavni razlog nemira, njegov ostanak u Parizu bila je glavna vijest ovog ljeta, a navodni uvjeti koje je postavio pred upravu PSG-a šokirali su sve, a na terenu se ne slaže najbolje s Neymarom.

Messi je naglasio kako s brazilskim napadačem ima poseban odnos, ne samo na terenu već i van njega: 

- Znamo se napamet, proveli smo jako lijepo vrijeme skupa u Barceloni, možda smo mogli i više biti tamo, ali evo sad nas je život opet spojio, Oduševljen sam što mogu igrati s njim, ali i provoditi dane skupa. 

Liga prvaka je Parižanima glavni cilj: 

- PSG ima isti cilj protekle dvije godine, to svi znaju, želimo osvojiti Ligu prvaka. Prošle sezone smo ispali od Reala i to je bilo jako teško za mene, odigrali smo dvije jako dobre utakmice i mali detalji su odlučili. Ova sezona je posebna zbog Svjetskog prvenstva, ali naš cilj se nije promijenio. To je jako teško natjecanje za osvojiti, ne pobijede uvijek najbolji. Pripremamo se na sve izazove koji nam mogu doći na putu do tog cilja. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...