VUČIĆ UGOSTIO SANČEZA NA VEČERI: Evo kojom pjesmom je Jelena Tomašević oborila s nogu španskog premijera!

Vučić je na Instagramu objavio nekoliko fotografija kojom je pokazao prijatnu atmosferu u Beogradu.Takođe je objavio i snimak kako Jelena Tomašević pjeva.

  • Regija

  • 30. Jul. 2022  30. Jul. 2022

  • 4

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je španskog premijera Pedra Sančeza na večeri.

Vučiću i Sandžezu je sinoć pjevala Jelena Tomašević, a Vučić je na Instagramu objavio nekoliko fotografija kojom je pokazao prijatnu atmosferu u Beogradu.

Jelena Tomašević je prvo otpjevala pesmu iz filma "Visoke potpetice", a onda i svoju pjesmu "Oro" na španskom jeziku, a Sančez je bio oduševljen njenim akcentom.

Vučić je na Instagramu objavio nekoliko fotografija kojom je pokazao prijatnu atmosferu u Beogradu.Takođe je objavio i snimak kako Jelena Tomašević pjeva.

"Spremili smo jedno iznenađenje za dragog prijatelja @sanchezcastejon Naša @jelenatomasevic_official otpevala je za njega pesmu "Oro" na španskom jeziku, čime je dala poseban ton ovoj večeri. Hvala, draga Jelena, na predivnom izvođenju ove sjajne pesme", napisao je Vučić ispod snimka na kojem Jelena peva

Nakon što je otpjevala pjesmu Vučić joj je poklonio buket japanskih ruža (luizijana).

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...