EMIR SULJAGIĆ REAGOVAO NA PRIJETNJE VLADIMIRA ĐUKANOVIĆA "DENACIFIKACIJOM BALKANA": "Da nas napadnu Bizon i Slina? Može, bujrum..."

Đukanovićeva izjava proširila se regionom

  • Politika

  • 31. Jul. 2022  

  • 9

Emir Suljagić, direktor Memorijalnog centra Srebrenica-Potočari, oglasio se na svom Twitter nalogu povodom prijetnji koje je uputio poslanik Vučićevog SNS-a Vladimir Đukanović.

Đukanović je, podsjećamo, kazao kako bi Srbija mogla krenuti u "denacifikaciju Balkana". Na takvu izjavu kratkom izjavom reagovao je upravo Suljagić.

"Da nas napadnu Bizon i Slina? Može. Bujrum", napisao je Suljagić na Twitteru. Nadimcima "Bizon" i "Slina", Suljagić je najvjerovatnije aludirao upravo na Đukanovića i srbijanskog ministra odbrane Nebojšu Stefanovića.

alt

Izjava Vladimira Đukanovića naišla je na brojne osude u regionu, a Vučićeva vlast još uvijek šuti na ove užasavajuće najave.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...