"POSLANICA DA BUDEM": Vučićeva pulenka ušla u Skupštinu Srbije pa snimila selfie (VIDEO)

Nova poslanica SNS kao da je pomiješala ulazak u Narodnu skupštinu klupe sa nekim noćnim izlaskom,

  • Regija

  • 01. Avg. 2022  

  • 4

Staša Stojanović, novopečena poslanica SNS, koja je postala poznata po ometanju konferencija za medije opozicije u Novom Sadu, ali i po hvaljenju predsednika države na sva usta, ulazak u poslaničke klupe "obilježila" je nizom objava na Twitteru, koji su izazvali burne reakcije i niz ciničnih komentara, piše Direktno.rs.

Poznata i kao "kraljica botova", Staša Stojanović je na Instagramu svečano objavila da je od ovog ponedjeljka narodna poslanica. Ona je također postavila još dva snimka, iz unutrašnjosti parlamenta i iz poslaničke klupe, na kojima se pući, osmjehuje, pomjera glavu lijevo-desno kao u nekom muzičkom spotu, uz komentar "svijet je moj".

Nova poslanica SNS kao da je pomiješala ulazak u Narodnu skupštinu klupe sa nekim noćnim izlaskom, a što je još bizarnije, u svojoj objavi svečano je obećala da će "biti najbolja verzija sebe i nastaviti da se poredi samo sa sobom".

"Put koji sam prošla, školu koju sam stekla i svakodnevni život koji živim vjerujem da je vrijedan ne samo ovoga već i svega što znam da me čeka u budućnosti. Zahvalnost koju osjećam prema ljudima koji su bili tu za mene ću pokazati na svoj način, a to je lojalnost i borbenost. Hvala prijateljima ali i neprijateljima koji su od mene napravili ovo što jesam", poručila je Staša.

Staša Stojanović je bila zaposlena u Elektrovojvodini, članica je Glavnog odbora SNS i Gradskog odbora SNS u Novom Sadu. Završila je i Akademiju mladih lidera SNS.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...