PROCURILI DETALJI POKOLJA U HERCEGOVINI: U napadu kalašnjikovom likvidiran poznati poduzetnik...

Sve je nastalo zbog svađe unutar caffe Zmaj, a počinitelj je nakon toga otišao po automatsku pušku ‘kalašnjikov‘ te pucao na više osoba od čega je dvoje odmah preminulo, a dvoje ozlijeđeno.

  • Hronika

  • 04. Avg. 2022  04. Avg. 2022

  • 0

Kako je "Slobodna Bosna" izvijestila, jutros oko 2 sata dva muškarca su smrtno stradala u pucnjavi u Gorici, dok su jedan teže i jedan lakše ranjeni.

Na tradicionalnom seoskom derneku, koji se održavao povodom proslave sv. Stjepana, u župi Gorica Sovići, muškarac je iz kalašnjikova pucao po masi ljudi koji su se nalazili ispred kafića.

Kako Hercegovina.info saznaje u strašnom zločinu ubijeni su Mate Grizelj (34) i Velimir Bušić (60), poznati poduzetnik i vlasnik grudskog Vebuscha, a teže ranjenom je jedna noga amputirana u SKB Mostar.

Kako se saznaje sve je nastalo zbog svađe unutar caffe Zmaj, a počinitelj je nakon toga otišao po automatsku pušku ‘kalašnjikov‘ te pucao na više osoba od čega je dvoje odmah preminulo, a dvoje ozlijeđeno.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...